Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ναι», «παρών» και «κατά» στο δήμο Ζίτσας

Εικόνα του άρθρου «Ναι», «παρών» και «κατά» στο δήμο Ζίτσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/11/2016, 16:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τις ψήφους δημοτικής αρχής-αξιωματικής αντιπολίτευσης ο  απολογισμός-ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης του 2015 στον δήμο Ζίτσας. Παρών ψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατροπή» Μανώλης Ματσάγκας ενώ απουσίαζαν από τη συνεδρίαση οι επικεφαλής των παρατάξεων «Συμμαχία Πολιτών» και «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ.κ. Χρυσόστομος Βούζας και Δημήτρης Τζίμας αντίστοιχα.

«Τα στοιχεία που μας παρουσιάστηκαν τόσο από τον ορκωτό λογιστή όσο και από τον αρμόδιο υπάλληλο της οικονομικής υπηρεσίας αποδεικνύουν πως οι προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι αποδίδουν καρπούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οικονομικών Δημήτρη Λάμπρου, το 2015 μειώθηκε σημαντικά του έλλειμμα του δήμου». Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος είπε από την πλευρά του ότι «παραλάβατε μια κληρονομιά την οποία όπως όλα δείχνουν τη συνεχίζετε και αυτό είναι θετικό. Θα εγκρίνουμε  με την ψήφο μας ως παράταξη τον ισολογισμό». Ο κ. Ματσάγκας τέλος είπε ότι η διαδικασία της έγκρισης είναι «συνοπτική».

Υπέρ του τεχνικού προγράμματος, εκτός από τη δημοτική αρχή και την αξιωματική αντιπολίτευση, ψήφισε και η παράταξη του κ. Βούζα. Τέλος, στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, παρέμειναν τα δημοτικά τέλη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back