Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Να μην απαξιωθεί το αεροδρόμιο»

Εικόνα του άρθρου «Να μην απαξιωθεί το αεροδρόμιο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2017, 15:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για να αποφευχθεί η απαξίωση του αεροδρομίου Ιωαννίνων ζητά η δημοτική παράταξη της μείζονα αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» με επικεφαλής τον Νίκο Γκόντα.

Η παράταξη παρεμβαίνει με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αποτρέπουν την άφιξη τσάρτερ από τη Δανία λόγω της αδυναμίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας να εξασφαλίσει τον ανεφοδιασμό των αεροσκαφών με καύσιμα. Παράλληλα, καταγγέλλει τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Θανάση Βούρδα για την επιστολή του προς τον δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου. «Αντί ο κ.Βούρδας  να μεριμνήσει για να δοθεί λύση στο πρόβλημα,  ο ίδιος φροντίζει να παραδώσει μαθήματα δεοντολογίας προς όλους όσους ολιγώρησαν,  με αποτέλεσμα  να είναι αδύνατη όποια  λύση αυτή τη στιγμή. Μάλιστα ο κ. Βούρδας φτάνει σε σημείο να υποδεικνύει το Άκτιο ως λύση για την υποδοχή τέτοιων πτήσεων» τονίζει. 

«Σήμερα ενώνουμε την φωνή με τις φωνές όλων όσων μάχονται για τον εκσυγχρονισμό  του αεροδρομίου μας, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός σε όλη την Ήπειρο» και καταλήγει σημειώνοντας: «Η πατρίδα των εθνικών ευεργετών δικαιούται καλύτερη αντιμετώπιση από το κράτος των Αθηνών και  το οποίο κράτος υποχρεούται να επιστρέψει ελάχιστα από όσα εκείνη έχει προσφέρει σ’ αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back