Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μπλόκα προς κορύφωση

Εικόνα του άρθρου Μπλόκα προς κορύφωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2017, 13:24
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παραμένουν ως έχουν τα μπλόκα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, μέχρι το Αντίρριο. Οι επόμενες φάσεις κορύφωσης είναι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου που θα συναντηθούν εκπρόσωποι των αγροτών με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στις 14 του μήνα, οπότε και θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα, στην πλατεία Βάθη. Αυτές είναι οι εξελίξεις από τη χτεσινή συγκέντρωση της Πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων που έγινε στην Νίκαια.

Στην Άρτα συνεχίζουν τα μπλόκα στο Κομπότι (κλείσιμο δρόμου 7-9 κάθε απόγευμα), στον κόμβο Αγίου Δημητρίου (μόνιμο κλείσιμο) και στον Λούρο, όπου το μπλόκο είναι ανοιχτό. Πιο κάτω, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου στην Ιόνια, υπάρχει επίσης μπλόκο και η κυκλοφορία γίνεται από παράκαμψη. Χτες άνοιξαν τα διόδια στο Άκτιο οι αγρότες της Πρέβεζας και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αποφάσεις για άλλες κινητοποιήσεις-συγκεντρώσεις στην Ήπειρο.

Προς Θεσσαλονίκη, μπλόκα υπάρχουν στον κόμβο της Κουλούρας και στην πρώτη έξοδο των Γρεβενών, στην κατεύθυνση προς Γιάννενα. Σε κάθε περίπτωση, για όσους και όσες ταξιδεύουν, χρήσιμο είναι ένα τηλέφωνο στην τροχαία.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back