Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Μουτζουρώθηκε η κυβέρνηση»

Εικόνα του άρθρου «Μουτζουρώθηκε η κυβέρνηση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/02/2020, 16:43
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στρέφεται κατά της κυβέρνησης με αφορμή τους χειρισμούς στα επιδημικά φαινόμενα, λέγοντας ότι «μουτζουρώνεται, οδηγώντας την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις σε αρνητικά ισοζύγια».

Το Επιμελητήριο σημειώνει ότι πάνω από όλα είναι η υγεία, αλλά και η πρόληψη-ενημέρωση των πολιτών. «Η κυβέρνηση αδύνατη και χτυπημένη από πανικό δεν προλαμβάνει, δεν ενημερώνει αλλά προχωρά στις εύκολες λύσεις. Αποφασίζουμε και διατάσσουμε κατά το δοκούν».

Αφορμή στάθηκε η απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων,  απόφαση για την οποία το Επιμελητήριο αναφέρει ότι θα έχει «καταστροφικά οικονομικά αποτελέσματα για δήμους και επιχειρήσεις και κατ' επέκταση για την ελληνική οικονομία», ενώ ταυτόχρονα επιτρέπονται «δημόσιες συναθροίσεις σε κάθε είδους αθλητικούς χώρους τις ίδιες ακριβώς ημέρες με τις παραπάνω απαγορεύσεις».

Το Επιμελητήριο αναφέρει ότι «για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως μια ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης αλλά κυριεύεται η ίδια μεταφέροντας στους πολίτες της τον ιό του πανικού, καλλιεργώντας φρενίτιδα ακόμη και από τα ΜΜΕ με την παρουσία κυβερνητικών στελεχών, αναρμόδιων επι των ιατρικών θεμάτων, δημιουργώντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι ήδη είμαστε βαριά ασθενείς και στον προθάλαμο του χειρουργείου».

Τέλος, αναφέρει ότι «η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να πράξει τα αυτονόητα και να βρει τους τρόπους εκείνους που θα ελαχιστοποιήσει ή εξαλείψει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο σύνολο των επιχειρήσεων  από τα  απαγορευτικά μέτρα τα οποία αρχικά η ίδια δημιούργησε».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back