Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Motor festival στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Motor festival στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2020, 19:43
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το 16ο Motor Festival θα φιλοξενηθεί από 21 ως 23 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα, στο Πανηπειρωτικό στάδιο. Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ιωαννίνων ΕΛ.ΕΤ.Α.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και μίλησαν για την κορυφαία αυτή εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών, υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, Γιάννης Αϊβατίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού, Βασίλης Γοργόλης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης και ο πρόεδρος της ΕΛ.ΕΤ.Α., Χρήστος Σαρηγιαννίδης.

Ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Μιχάλης Κοντιζάς τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις ότι «η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης επιστρέφει ξανά μετά από δύο χρόνια στα Ιωάννινα και ο στόχος είναι ένας: Να αναδείξουμε στο μέγιστο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Να ξεπεράσουμε ο,τιδήποτε έχει γίνει στο παρελθόν όχι μόνο στο Motor Festival, αλλά γενικότερα στα μηχανοκίνητα θεάματα σε όλη την Ελλάδα. Θα φέρουμε οδηγούς από την Αμερική, από τα Βαλκάνια, από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο μέγιστο και να κερδίσουμε ακόμη και τον πιο δύσκολο θεατή, ώστε να του μείνει μια αξέχαστη εμπειρία».

Μίλησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ο οποίος είπε ότι πρόκειται για «γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οποία είναι από τις εκδηλώσεις που ως Περιφέρεια Ηπείρου την υποστηρίζουμε» και ότι «αυτή τη φορά θα βοηθήσουμε πολύ στη διαμόρφωση του χώρου, στον οποίο θα γίνουν αυτές οι επιδείξεις από μηχανές και αυτοκίνητα διαφόρων διαστάσεων».

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ιωαννιτών Γιάννης Αϊβατίδης τόνισε ότι «ο Δήμος Ιωαννιτών στέκεται στο πλευρό κάθε προσπάθειας που αναδεικνύει το αθλητικό, πολιτισμικό και τη δυναμική της πόλης μας».

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης δήλωσε πως «η πληρότητα για το συγκεκριμένο τριήμερο, 21 -23 Φεβρουαρίου, είναι πάρα πολύ μεγάλη και σχεδόν πλησιάζουμε το 100%, καθώς θα φιλοξενήσουμε πάρα πολλούς οδηγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα έρθουν και πάρα πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη βορειοδυτική Ελλάδα και τα Βαλκάνια».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΛ.ΕΤ.Α Χρήστος Σαρηγιαννίδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «μετά από τόσα χρόνια που έχουμε φέρει το Motor Sport στα Γιάννενα με τη Λέσχη μας να είναι από τις πιο ισχυρές στην Ελλάδα, πάντα θα βοηθάμε τέτοιες εκδηλώσεις για να ενισχύσουμε πάρα πολύ όλο τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 16.00 της 21ης Φεβρουαρίου και τις υπόλοιπες μέρες οι ώρες λειτουργίας θα είναι 11.00-21.00.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back