Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον ασπροπάρη

Εικόνα του άρθρου Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον ασπροπάρη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2022, 12:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον ασπροπάρη, στον γύπα-σύμβολο της ηπειρώτικης φύσης και στο δίκτυο ανθρώπων για την προστασία του διοργανώνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία στα Γιάννενα, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής», στις 2 Δεκεμβρίου, στις 19:30.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων, τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Κόνιτσας.

Θα περιλαμβάνει ενημερωτικές παρουσιάσεις και προβολή του νέου ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Νομάδες», με θέμα τη μετακινούμενη κτηνοτροφία (με γυρίσματα αποκλειστικά στην Ήπειρο), ενώ θα ακολουθήσει κέρασμα με τοπικά κρασιά και εδέσματα.

Η εκδήλωση θα είναι επικεντρωμένη τόσο στον ασπροπάρη, όσο και στις δράσεις που υλοποιούνται με τους ανθρώπους που αποτελούν μέλη του Δικτύου Ενάντια στα Δηλητηριασμένα Δολώματα (κτηνοτρόφοι, υπάλληλοι δασικών και κτηνιατρικών υπηρεσιών, γεωργοί, προσωπικό Μονάδων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών κ.ά.) και της Μαθητικής Ομάδας Δράσης για τον Ασπροπάρη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back