Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

«Μην προτρέχετε»

Εικόνα του άρθρου «Μην προτρέχετε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2021, 17:10
ΕΛΛΑΔΑ

Τις ασυνέχειες που δημιουργούν υπουργοί του, όπως για παράδειγμα ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά και ο στενός του συνεργάτης, υφυπουργός Άκης Σκέρτσος, με «προανακοινώσεις» και εκτιμήσεις για τα μέτρα, προσπάθησε να «μαζέψει» ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων ότι « ένα σημαντικό πρόσθετο αμυντικό όπλο δίπλα στα υπόλοιπα, στη μάσκα, στις αποστάσεις, στην ατομική υγιεινή» και συμπλήρωσε:

Για το λόγο αυτό θα σας παρακαλούσα όλους, πρώτα από όλα τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και όλους τους συναδέλφους, να μη γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται».

Επίσης, εκτίμησε ότι η καθυστέρηση στις παραδόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson θα είναι προσωρινή: «Πιστεύω, ελπίζω, εύχομαι ότι η καθυστέρηση των δεδομένων για το εμβόλιο της Johnson & Johnson θα είναι προσωρινή, όμως σε καμία περίπτωση -και θέλω να το επαναλάβω αυτό- κανείς δεν αμφισβητεί την ασφάλεια, αλλά κυρίως και τη σημασία των εμβολίων για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back