Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Μάιο η ενίσχυση της εστίασης, τελευταία τα γυμναστήρια

Εικόνα του άρθρου Μάιο η ενίσχυση της εστίασης, τελευταία τα γυμναστήρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/04/2021, 15:47
ΕΛΛΑΔΑ

Αρχές Μαΐου (το αργότερο μέχρι 10 του μήνα) θα ανοίξει η πλατφόρμα για την ενίσχυση της εστίασης. Αυτό ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης.

Μίλησε επίσης για τις σχολές οδηγών. Με την αίρεση της όχι δεδομένης αξιοπιστίας κατά καιρούς ανακοινώσεων του κ. Γεωργιάδη, δήλωσε ότι «αν και δεν είναι δικής του αρμοδιότητας, γνωρίζει ότι έχουν πάρει σειρά για να ανοίξουν», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Σχετικά με τα γυμναστήρια, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι θα ανοίξουν τελευταία, καθώς «όταν κάνεις γυμναστική δεν μπορείς να φοράς μάσκα, εισπνέεις και εκπνέεις με ταχύτητα με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος για μετάδοση του ιού» όπως είπε.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι «θα υπάρξει ειδική στήριξη για τα γυμναστήρια, τα οποία έχουν πληγεί βάναυσα από την υγειονομική κρίση».

Τέλος, σε ό,τι αφορά  στα κέντρα αισθητικής εξήγησε ότι «υπάρχει πρόβλημα στην αγορά γιατί όσο  μένουν κλειστά τις υπηρεσίες που παρέχουν τις αντικαθιστούν άλλες  επιχειρήσεις, όπως τα κομμωτήρια που είναι ανοιχτά, αναφέροντας ως  παράδειγμα ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι κομμωτήρια παρέχουν υπηρεσίες  σολάριουμ. Εφόσον έχουμε ανοίξει κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης  νυχιών, θα πρέπει να ανοίξουμε και κέντρα αισθητικής το συντομότερο  δυνατόν», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

με πληροφορίες από το ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back