Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μ. Γκάγκα στα Γιάννενα και «υποδοχή» στο Πανεπιστημιακό

Εικόνα του άρθρου Μ. Γκάγκα στα Γιάννενα και «υποδοχή» στο Πανεπιστημιακό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2022, 11:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα θα βρίσκεται στην Ήπειρο για περιοδεία, σήμερα και αύριο, για να επισκεφθεί τα νοσοκομεία της περιοχής, αλλά και της Λευκάδας.

Την Τετάρτη θα επισκεφθεί τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Η ΑΣΥ ΠΓΝΙ ορίζει… ραντεβού υποδοχής της υπουργού την Τετάρτη 4 Μαΐου, στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στις 9 το πρωί.

«Δεν έρχεται στην Ήπειρο και στο ΠΓΝΙ για να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας με ανυπολόγιστο κόστος νεκρών από τον covid19 και την παράλληλη πανδημία των άλλων ασθενών που εγκαταλείφθησαν από το ΕΣΥ της μιας νόσου» τονίζει μεταξύ άλλων η παράταξη και συμπληρώνει ότι  «έρχεται για να διαφημίσει την κυβερνητική πολιτική του νέου χάρτη υγείας, που σημαίνει κλείσιμο-συγχωνεύσεις κλινικών και αλλαγή χρήσης νοσοκομείων με πιθανά θύματα τα νοσοκομεία της Πρέβεζας, των Φιλιατών και του ΓΝ Χατζηκώστα».

Επίσης, κατηγορεί για «γονυκλισίες» τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζόμενων του νοσοκομείου Γιώργο Φλούδα, «ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Prisma radio της Λευκάδας έδωσε πλήρες άλλοθι σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας καλοσωρίζοντας την επίσκεψη της υπουργού, ως επίσκεψη αναβάθμισης του ΕΣΥ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back