Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μ. Ελισάφ: «Κραυγαλέες αντιφάσεις» από τη δημοτική αρχή

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: «Κραυγαλέες αντιφάσεις» από τη δημοτική αρχή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2018, 21:07
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για «κραυγαλέες αντιφάσεις» επί του θέματος της κατασκευής νέου δημαρχείου κάνει λόγο η κίνηση του υποψήφιου δημάρχου Μωυσή Ελισάφ «Γιάννενα. Νέα Εποχή» με αφορμή την απάντηση-δήλωση του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα. Παράλληλα, χαρακτηρίζει «πολιτικά άκομψο να προδικάζει (σ.σ. ο κ. Μπέγκας) το αποτέλεσμα των εκλογών».

«Η βιασύνη της δημοτικής αρχής να απαντήσει, σε ένα θέμα που σίγουρα δεν είναι το μείζον για τα Γιάννενα, την οδήγησε σε κραυγαλέες αντιφάσεις. Αφενός λοιπόν υποστηρίζει ότι βρίσκεται στην τελική φάση ωρίμανσης των μελετών για τη μετατροπή του ΚΕΠΑΒΙ σε Δημαρχείο και αφετέρου αναφέρει ότι το νέο δημαρχείο είναι περιττό» τονίζει.

Τα «Γιάννενα. Νέα Εποχή», αφού καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή ότι «εγκατέλειψε πολύ νωρίς τον πολιτικό πολιτισμό», επισημαίνει ότι «οφείλει να ενημερώσει τους δημότες τόσο για τις μελέτες ωρίμανσης όσο και για το κόστος τους. Οφείλει να απαντήσει γιατί κρατά ερμητικά κλειστά δημοτικά κτίρια. Κι ακόμη οφείλει να απαντήσει αν το νέο Δημαρχείο που η ίδια σχεδιάζει θα έχει συμβολικό ή λειτουργικό χαρακτήρα». Αναφέρει ακόμα ότι ο δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να αναζητά τρόπους ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά και γρήγορα.

Και κλείνει: «Είναι εξαιρετικά πρόωρο αλλά πολιτικά άκομψο να προδικάζει το αποτέλεσμα των εκλογών».  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back