ΗΠΕΙΡΟΣ

«Λιμάνι και παραλιακό μέτωπο περιουσία του λαού»

Εικόνα του άρθρου «Λιμάνι και παραλιακό μέτωπο περιουσία του λαού»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2020, 16:05
ΗΠΕΙΡΟΣ

Το ΚΚΕ  σε ανακοίνωσή του για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και της παράκτιας ζώνης στην Ηγουμενίτσα, χαρακτηρίζει καταρχάς «ψεύτικη την αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγορεί και τα δύο κόμματα εξίσου για την πολιτική ιδιωτικοποιήσεων και την εφαρμογή των πολιτικών της ΕΕ.

Δεν αφήνει εκτός πλαισίου κριτικής τον ΟΛΗΓ, λέγοντας ότι λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια  και συμπληρώνει ότι ούτε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί «να αποτελέσει απάντηση στις επιπτώσεις της ιδιωτικοποίησης, στο σύνολο των επιχειρηματικών σχεδιασμών και της κυβερνητικής πολιτικής».

Καλεί τα «λαϊκά στρώματα να εμπιστευτούν τις δικές τους δυνάμεις, να μην εγκλωβιστούν στην ψευτική αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» και να «παλέψουν ενάντια στην παράδοση του λιμανιού και κομματιών του παραλιακού μετώπου σε ιδιώτες».

Η δε Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου ζήτησε από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου να συζητηθεί το θέμα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Ηγουμενιτσας, μετά τη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης του ΟΛΗΓ για παραχώρηση του πλειοψηφικού μεριδίου του οργανισμού 


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back