Κριτική για το γεφύρι της Πλάκας

Εικόνα του άρθρου Κριτική για το γεφύρι της Πλάκας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/06/2019, 22:23

Το εργοτάξιο αποκατάστασης της γέφυρας της Πλάκας, η οποία κατέρρευσε τον Φεβρουάριο 2015, επισκέφθηκε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης. Έκανε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η σύμβαση αποκατάστασης της γέφυρας υπογράφηκε πέρυσι το φθινόπωρο, με καθυστέρηση τριών ετών, παρά τις αρχικές βαρύγδουπες δηλώσεις υπουργών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περί ‘άμεσης’ ανταπόκρισης της Πολιτείας και περί δήθεν ολοκλήρωσης του έργου σε ένα έως δύο χρόνια μετά την κατάρρευσή του».

Ο κ. Καλογιάννης «γνωμάτευσε» ότι δεν θα ολοκληρωθούν εντός του 2019 οι εργασίες και δήλωσε διαθέσιμος στους υπεύθυνους του εργοταξίου, για ολοκλήρωση του έργου.

Μια άλλη υποψήφια της ΝΔ, η Μαρία Τσολάκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Λευτέρη Αραμπατζή. Ενημέρωσε για τη «δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, για τη μείωση των φόρων και την άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, δεσμεύσεις που πρέπει να συνδυαστούν και με μέτρα για τη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων από την πλευρά των επιχειρήσεων».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρτι
Δεν φτάνει που για χρόνια είχανε εγκαταλείψει το γεφύρι στην τύχη του, χωρίς συντήρηση, χωρίς παρακολούθηση, τώρα .. ζητάνε και τα ρέστα..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back