Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ για την αναβολή διακοπών

Εικόνα του άρθρου Και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ για την αναβολή διακοπών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2020, 20:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια… κατόπιν δημάρχου ανακοίνωση έστειλε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας (πάντα από το προσωπικό του mail), για τα «μέτρα που έχει πάρει η ΔΕΥΑΙ για την ανακούφιση συμπολιτών μας».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην παράταση ενός μήνα στην πληρωμή των λογαριασμών, χωρίς προσαυξήσεις και ότι «διαφήμισε την πληρωμή των λογαριασμών μέσω της πλατφόρμας ydata.eu ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα ταμεία», εννοώντας τις ανακοινώσεις στις 13 και στις 27 Μαρτίου.

Ο κ. Μπαρτζώκας αναφέρει ότι οι πληρωμές μέσω του ydata έχουν αυξηθεί κατά 300%.

Τέλος, αναφέρει ότι «δεν διέκοψε την υδροδότηση σε καμία περίπτωση, ανεξαρτήτως οφειλών, και δεν θα επανεκκινήσει τις διακοπές για όσο διάστημα διαρκέσει η παρούσα κρίση». Σχετική ανακοίνωση δεν υπήρξε από την επιχείρηση, έχει κάνει όμως σχετική δήλωση ο δήμαρχος Ιωαννίνων.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ αναφέρει ότι όλες οι υπηρεσίες της (ταμειακές, ύδρευσης και αποχέτευσης), εξακολουθούν να λειτουργούν και να εξυπηρετούν το κοινό και ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως: συστάσεις για τήρηση των αποστάσεων, επιπλέον καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back