Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΔΕΥΑΙ: «Πληρώστε ηλεκτρονικά»

Εικόνα του άρθρου ΔΕΥΑΙ: «Πληρώστε ηλεκτρονικά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2020, 16:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας παρακινεί τους πολίτες, με ανακοίνωση που στέλνεται (και πάλι) από το προσωπικό του email, να πληρώνουν λογαριασμούς μέσω του Ydata.eu, «το νέο σύστημα πληρωμής και διαχείρισης λογαριασμών ύδρευσης». Το σύστημα δεν είναι και τόσο νέο βέβαια, καθώς λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Λόγω των περιοριστικών μέτρων στη μετακίνηση των πολιτών, η ΔΕΥΑΙ ενθαρρύνει τους συμπολίτες μας να πληρώνουν τους λογαριασμούς ή τις δόσεις των διακανονισμών τους και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ydata.eu. Μέσω του ydata.eu μπορεί κανείς να δει την κίνηση των λογαριασμών του, τις ενδείξεις όλων των υδρομέτρων του και αν επιθυμεί, να λαμβάνει τον λογαριασμό του μόνο μέσω e-mail» αναφέρει ο κ. Μπαρτζώκας.

Πρακτικά, η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται και χωρίς το ydata (το οποίο είναι πάντως χρήσιμο για την παρακολούθηση κατανάλωσης κ.λπ.), μέσω e-banking και τους κωδικούς πληρωμής που υπάρχουν στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΙ.

Η εγγραφή και η χρήση του ydata είναι δωρεάν και απαιτείται μια διαδικασία εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 26510-54500 (εσωτ. 2091).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ελενα πετρογιαννη
Γεοαβσας μπορειτε να μου πειτε πως ια πληρωσω ηλεκτρονικα την υδρευση
Γεωργία Λουκή
Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο ydata
ΔΗΜ. ΛΟΥΠΑΣ
Φτιαξτε πρωτα την σελιδα και μετα βλεπουμε....οποιος τα καταφερε να μπει ειναι ηρωας!!!
Αλέξανδρος Σταυριανος
Δεν βγαίνει ο λογαριασμός πού πρέπει να πληρωθεί ψηφιακά.Αρα αδύνατο να πληρωθεί.Κρινοντας και από τον άκρως επεισοδιακό τρόπο για να κάνει κανείς την αρχική σελίδα απορω πόσα επεισοδια θα χρειασθούν για να μπορεί να πληρώσει ένα λογαριασμο. Παρακαλώ Μας ενημερώσετε .
ΜΑΡΙΑ ΤΟΛΗ
Ok
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΜΒΑΡΕΚΟΣ
.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
O.K.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back