Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

…και μια συνεδρίαση για την Ψυχιατρική Κλινική

Εικόνα του άρθρου …και μια συνεδρίαση για την Ψυχιατρική Κλινική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2022, 00:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εδώ και ενάμιση μήνα, η Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η αρχή έγινε με την απόφαση σύμπραξης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με την Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (ΕΠΡΟΨΥΗ), με σκοπό τη διεκδίκηση χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη δημιουργία Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση.

Μέσα σε έναν μήνα ακολούθησαν διάφορες ανακοινώσεις, και σε πολιτικό επίπεδο. Ανακοινώσεις που ήρθαν να αναδείξουν όχι μόνο τις διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά και το κακό κλίμα που επικρατεί εντός της Ψυχιατρικής Κλινικής μεταξύ του διευθυντή της Θωμά Υφαντή και εργαζομένων. Και το κυριότερο; Έφερε στο προσκήνιο την ίδια την ψυχιατρική, τις δομές της, τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και στις υποδομές.

Εκ των πραγμάτων, τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα απασχολούν και τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο πρόκειται να συζητήσει τα της λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής. Αν αυτή η συζήτηση θα είναι επί της ουσίας, θα φανεί.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back