ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και εγένετο η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία»

Εικόνα του άρθρου Και εγένετο η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2018, 19:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αυτοδιοικητική Συνεργασία» είναι το νέο όνομα της παράταξης στον Δήμο Ζίτσας, που προέκυψε από τη συνένωση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων «Αυτοδιοικητική Ενότητα» του Βασίλη Γαρδίκου και «Ριζοσπαστική Ανατροπή» του Μανόλη Ματσάγγα. Όπως έχει αποφασιστεί, επικεφαλής της νέας παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Βασίλης Γαρδίκος.

Σε εκδήλωση που έγινε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας, η νέα παράταξη παρουσίασε τη διακήρυξή της (πέραν του ονόματός της και του λογότυπού της).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στη νέα αυτή παράταξη, εκτός από τα στελέχη των παρατάξεων «Αυτοδιοικητική Ενότητα» και «Ριζοσπαστική Ανατροπή», συμμετέχουν και στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» του Χρυσόστομου Βούζα, ο οποίος έχει μιλήσει περί αυτόνομης καθόδου της παράταξής του στις εκλογές.

Όσον αφορά τις βασικές αρχές της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», αυτές ορίζονται από την ίδια ως εξής: δημοκρατική και αποκεντρωμένη διοίκηση του Δήμου, ενθάρρυνση συμμετοχής του δημότη στη διοίκηση, συμβολή στην παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της περιοχής, προστασία και ανάδειξη φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, αναβάθμιση δημοτικών και κοινωνικών υπηρεσιών, στήριξη νεολαίας-πολιτισμού-αθλητισμού,

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back