Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο Δικαστικό Μέγαρο και ο Βασίλης Γαρδίκος

Εικόνα του άρθρου Στο Δικαστικό Μέγαρο και ο Βασίλης Γαρδίκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2019, 01:42
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων, πέρασε το απόγευμα, και ο επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» και υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους. Ο κ. Γαρδίκος κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων κι αυτός με τη σειρά του τον φάκελο κατάρτισης του συνδυασμού.

«Στο πλήρες ψηφοδέλτιο μετέχουν νέα και γνωστά πρόσωπα, που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, έχουν ‘ζυμωθεί’ με την ενεργή παρουσία τους στην τοπική κοινωνία και είναι έτοιμα να βοηθήσουν με τις ικανότητές τους στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις λανθασμένες επιλογές» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, μετά την κατάθεση του φακέλου στο Πρωτοδικείο, διαβεβαίωσε τους υποψηφίους ότι όλοι μαζί θα δώσουν τη μάχη από την επομένη των εκλογών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Ζίτσας.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου, θέλουν την ‘Αυτοδιοικητική Συνεργασία’ πρώτη δύναμη την Κυριακή 26 Μαΐου. Την επομένη των εκλογών ξεκινάει μια νέα, ελπιδοφόρα περίοδος για το Δήμο μας» ανέφερε ο κ. Γαρδίκος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back