Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και εξώδικο στον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Εικόνα του άρθρου Και εξώδικο στον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2021, 21:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξώδικο προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη απέστειλαν ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες παρά την οδό Νιάρχου την Παρασκευή 14 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο εξώδικο εκφράζεται η διαμαρτυρία για την «απαράδεκτη καθυστέρηση απάντησης-αποδοχής της από 8-3-21 αίτησης θεραπείας που αναφέρεται στο ‘αυταπόδεικτα παράνομο θέμα της έλλειψης νομιμότητας της συγκρότησης και λειτουργίας του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ’ ενώ παράλληλα ο κ. Μιχελάκης τίθεται προ των ευθυνών του  (διοικητικών και ποινικών) με την υπενθύμιση ότι με υπαιτιότητά του ‘διαιωνίζεται  μία παράνομη κατάσταση που οδηγεί σε συνεχόμενη λήψη παράνομων αποφάσεων εκ μέρους του Δ.Σ της ΔΕΥΑΙ’».

Η αίτηση θεραπείας αφορά τη μη νόμιμη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ και κατά συνέπεια τη μη νομιμότητα των αποφάσεων που έχει λάβει. Η απόφαση που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες, σχετίζεται με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου για το υποέργο της μεταφοράς των δικτύων της ΔΕΥΑΙ στην οδό Νιάρχου. Οι ιδιοκτήτες και οι επιχειρηματίες παρά την οδό Νιάρχου διαφωνούν με τον τρόπο κατασκευής της οδού.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Τάκης
Άντε αφήστε να γίνει το έργο, έχει σκοτωθεί κόσμος εκεί. Ταχείας κυκλοφορίας και κλειστός γιατί τα αυτοκίνητα τρέχουν εκεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back