Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ιωάννινα_2023: «Η χρονιά που θα επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου Ιωάννινα_2023: «Η χρονιά που θα επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2022, 13:28
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έμφαση στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δίνει η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της.

«Όλοι μας προσμένουμε τη νέα χρονιά με ελπίδες και όνειρα για ελάφρυνση των δυσκολιών και νέο ξεκίνημα που θα κάνει προσωπικά και συλλογικά όνειρα, πραγματικότητα, αλλά και θα επαληθευτούν ατομικές και κοινωνικές φιλοδοξίες. Τη χρονιά αυτή θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή για την πενταετία 2024-2028» αναφέρει.

Η παράταξη κρίνει ότι η επιλογή που θα γίνει στις εκλογές, θα είναι κρίσιμη για την εξέλιξη του Δήμου, με το δεδομένο, όπως αναφέρει, τη συσσώρευση πολλών προβλημάτων και την αποσπασματική και πρόχειρη αντιμετώπισή τους.

Ως κύρια διακυβεύματα της επόμενης μέρας στον Δήμο καταθέτει μεταξύ άλλων την ανάπτυξη του δημόσιου χώρου, την αναδιάρθρωση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού, την προστασία και αξιοποίηση της λίμνης Παμβώτιδας, τη μεταρρύθμιση της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη  στοχευμένη πριμοδότηση και υποστήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, τη χρηματοδότηση έργων ανάπτυξης του αθλητισμού γειτονιάς και δραστηριοτήτων city break, και κυρίως την πραγματική κοινωνική και οικονομική λειτουργική σύγκλιση των τοπικών κοινοτήτων με τον αστικό ιστό του Δήμου.

«Ως μία μεγάλη δημοτική παράταξη, τα προηγούμενα τρία χρόνια -τόσο από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, όσο και από τις συνεχείς μας επαφές με τους συνδημότες σε κάθε χωριό και γειτονιά- καταδείξαμε τα προβλήματα και καταθέσαμε για κάθε θέμα τις δικές μας προτάσεις που εδράζονται σε ορθολογική τεκμηρίωση και βασίζονται στο ενδιαφέρον μας να αλλάξει εικόνα και λειτουργία ο Δήμος μας» καταλήγει η παράταξη στο μήνυμά της, με το οποίο εύχεται σε όλους και σε όλες καλή χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back