Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ιωάννινα_2023»: Απαραίτητο ένα νέο κωπηλατοδρόμιο

Εικόνα του άρθρου «Ιωάννινα_2023»: Απαραίτητο ένα νέο κωπηλατοδρόμιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2022, 19:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την προοπτική ανάπτυξης ενός νέου κωπηλατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα φέρνουν στο προσκήνιο η παράταξη «Ιωάννινα_2023» και η επικεφαλής της Τατιάνα Καλογιάννη.

Η παράταξη υπενθυμίζει μάλιστα ότι υπάρχει μια σχετική μελέτη που είχε εκπονηθεί επί θητείας του διορισμένου περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Πανοζάχου. 

Η θέση της παράταξης, όπως αποτυπώνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι ότι το άθλημα της κωπηλασίας έχει μια ηγετική θέση στην πόλη των Ιωαννίνων και ότι για να εξελιχθεί σε καίριο αθλητικό βραχίονα πρέπει να αναπτυχθεί κωπηλατικός στίβος κατάλληλων προδιαγραφών στη λίμνη. 

«Όλες οι δυνάμεις της πόλης πρέπει να ‘συστρατευτούν’, ώστε με υπόβαθρο το μεγάλο ενδιαφέρον της νεολαίας για το άθλημα, τις εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν αλλά και την αίγλη που περιβάλλει τους τοπικούς συλλόγους του αθλήματος λόγω των μεγάλων επιτυχιών τους σε κορυφαίες διοργανώσεις, να αναπτυχθούν με μακροπρόθεσμη προοπτική οι αναγκαίες εγκαταστάσεις ικανών προδιαγραφών για τη διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων για το άθλημα αυτό στη λίμνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η παρέμβαση της παράταξης γίνεται με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησαν η κα Καλογιάννη και τα μέλη της παράταξης Θέμης Παππάς, Ντίνος Παπαδόπουλος και Κώστας Τσάγκας στις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων. Εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Θύμιος Βλάχος, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Πάνου (και δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ) και τα μέλη Θωμάς Βαρδάκας, Νεκτάριος Βλάχος, Βασίλης Ντούσκος, Γιώργος Σαράκης και Κωνσταντίνος Λιόλιος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back