ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τ. Καλογιάννη, με τις ευχές της τοπικής ΝΔ

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη, με τις ευχές της τοπικής ΝΔ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/11/2018, 18:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η τοπική ΝΔ έρχεται να στηρίξει την υποψηφιότητα της αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη για τη δημαρχία των Ιωαννίνων, όπως ήταν αναμενόμενο

Στην επίσημη ανακοίνωσή της πλέκει το εγκώμιο της κ. Καλογιάννη, αναφερόμενη και στις τεχνοκρατικές της γνώσεις. «Η κα Τατιάνα Καλογιάννη αποτελεί ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της παράταξής μας. Η βαθιά γνώση των θεμάτων της αυτοδιοίκησης, η πολύ θετική διαδρομή της ως αντιπεριφερειάρχης για δύο θητείες, η αποτελεσματικότητά της και οι τεχνοκρατικές της γνώσεις, αποτελούν πολύτιμη εμπειρία, αλλά και εχέγγυο για την επιτυχία της στο Δήμο Ιωαννιτών» τονίζει η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. 

Η κ. Καλογιάννη θα δώσει επί της ουσίας την πρώτη της εκλογική αναμέτρηση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και αυτό επειδή ως αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων είχε εκλεγεί άμεσα (χωρίς σταυρό προτίμησης). 

Η ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ περιλαμβάνει και το εξής… μήνυμα: «Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων στηρίζει την υποψηφιότητά της, σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία αποτελούν ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση». Η επίσημη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο της κ Καλογιάννη επισπεύδει εκ των πραγμάτων τις εξελίξεις στο άλλο «μέτωπο», στη δημοτική παράταξη του Νίκου Γκόντα. Ο κ. Γκόντας φέρεται προς το παρόν αποφασισμένος να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και αναμένονται νεότερα από την ερχόμενη εβδομάδα. 

Η υποψηφιότητα της κ. Καλογιάννη έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε αρκετά στελέχη του «γαλάζιου» χώρου λόγω αφενός μεν της παρέμβασης των κεντρικών της ΝΔ και αφετέρου του γεγονότος ότι θα «τρέξει» παράλληλα και η υποψηφιότητα του αδελφού της κ. Καλογιάννη, του Σταύρου Καλογιάννη, για βουλευτής Ιωαννίνων (με τη ΝΔ εννοείται). 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back