Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ηπειρώτικο στραγγιστό» από τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου «Ηπειρώτικο στραγγιστό» από τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2019, 13:06
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το «Ηπειρώτικο στραγγιστό» είναι το νέο προϊόν που λανσάρει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στην αγορά.

«Είναι ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ‘Δωδώνη’ από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει τεχνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρία θέλει να προσφέρει μια νέα επιλογή στραγγιστού στο καταναλωτικό κοινό, σε δύο επιλογές, πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά.

Για την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος, η βιομηχανία προχώρησε στη δημιουργία ειδικής γραμμής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Ιωάννη, με επένδυση της τάξης των 2 εκατ. ευρώ.

Πλέον, διαθέτει οκτώ κωδικούς γιαουρτιών και στα σχέδιά της είναι η ενίσχυση της συγκεκριμένης κατηγορίας,.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής CEO της εταιρεία: «Το νέο στραγγιστό γιαούρτι, το Ηπειρώτικο Στραγγιστό, είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, καθώς παράγεται αποκλειστικά από 100% ποιοτικό, ηπειρώτικο γάλα ημέρας. Στόχος μας για το μέλλον, ειναι να συνεχίσουμε να διερευνούμε τη συνολική κατηγορία των γιαουρτιών μας, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών εντός κι εκτός συνόρων».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back