Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη στέλνει το μήνυμα του παιδικού βιβλίου

Εικόνα του άρθρου Η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη στέλνει το μήνυμα του παιδικού βιβλίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2022, 14:19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, σχεδιάζει μια γιορτή για τα γενέθλια του Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, στις 2 Απριλίου.

Φέτος, μεταφέρει το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου «Οι ιστορίες είναι φτερά που σε βοηθούν να πετάς ψηλά κάθε μέρα». Το Εθνικό Τμήμα της I.B.B.Y του Καναδά είναι ο διεθνής χορηγός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, επιλέγοντας το θέμα και σχεδιάζοντας την αφίσα για τα τμήματα του I.B.B.Y σε όλο τον κόσμο.

Το τμήμα Εκπαιδευτικών Δράσεων και Εκδηλώσεων της «Βιβλιοθήκης Γνώσης και Συναισθήματος»  της e-Ζωσιμαίας, οπτικοποίησε το φετινό μήνυμα, μετατρέποντας την πληροφορία σε οπτικό ερέθισμα.  

Το πρόγραμμα της Ζωσιμαίας θα παρουσιαστεί διαδικτυακά ανήμερα της γιορτής σε σχολεία που έχουν ήδη προσυννενοηθεί,  ενώ, μετά το πέρας των δράσεων, θα παραμένει διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://zosimaialib.gr/ και στο κανάλι της Ζωσιμαίας https://www.youtube.com/channel/UC7GKyVA38v_t18U96gk-22A.

           

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back