ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Natech για την επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης

Εικόνα του άρθρου Η Natech για την επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2020, 16:12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Natech Financial Software ήταν μια από τις εταιρίες που επισκέφθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα. Τον υφυπουργό συνόδευσαν ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου και στελέχη της διοίκησης.

Τα στελέχη της εταιρίας συζήτησαν με τους επισκέπτες θέματα εξαγωγών και τις δράσεις της εταιρίας στο Βερολίνο, τα προβλήματα υποδομών και ειδικότερα, την έλλειψη γρήγορου ίντερνετ στην περιφέρεια της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, «τόσο ο κύριος υφυπουργός όσο και ο βουλευτής κ. Αμυράς δεσμεύτηκαν να μελετήσουν και να εργαστούν για την ταχύτερη επίλυσή του».

Το θέμα πάντως παραμένει κυρίως ζήτημα συνεννόησης φορέων και επιχειρήσεων, παρά πολιτικής βούλησης.

Tέλος, στη Natech προτάθηκε να συμμετάσχει τον Φεβρουάριο στην επιχειρηματική αποστολή του Υπουργείου Ανάπτυξης στο Κουβέιτ, για την προώθηση των τραπεζικών της λύσεων.

Ο Δημήτρης Ναυρόζογλου, Οικονομικός διευθυντής της Natech δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «τόσο οι τοπικές επιχειρήσεις τεχνολογίας επιχείρησαν να μετασχηματίσουν την περιοχή και να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς για την αξία της τεχνολογίας, όσο και οι νέες εταιρείες που συστήνονται σήμερα, συμβάλλουμε συνεργατικά στην ανάπτυξη του τόπου, στη μείωση του brain drain και στην επαναπροσέλκυση ειδικών επιστημόνων στους τομείς της τεχνολογίας ώστε σταδιακά τα Ιωάννινα να αποτελέσουν πόλο καινοτομίας για την Ευρώπη».

Τέλος, πρόσθεσε ότι εντός των επόμενων ημερών η Natech θα ανοίξει δέκα νέες θέσεις εργασίας

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back