Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Η επιστροφή της «Σταχτοπούτας»

Εικόνα του άρθρου Η επιστροφή της «Σταχτοπούτας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/11/2021, 14:45
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις της «Σταχτοπούτας» σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Καπέρδα από τη «Θεατρική Συμπαιγνία», στη «Σκηνή 125», την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έπειτα από ζήτηση του κοινού, η πρωινή παράσταση (11:00) θα είναι μικτού χώρου, ενώ η απογευματινή (17:00) covid-free.
Στην παράσταση παίζουν: Μυρτώ Τασιούλα, Γιολάντα Καπέρδα, Βασίλης Σιάφης, Στέλλα Κατσαρού, Εύη Μακαριάδου, Κίκα Ζαχαριάδου, Θοδωρής Μιχέλης, Βανέσσα Μπίντου.

Τιμή εισιτηρίου: 12€, 8€ (άνεργοι, φοιτητές, παιδιά κάτω των 12 ετών & ΑΜΕΑ)
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Χώρος διεξαγωγής παραστάσεων: «Σκηνή 125» - Θεατρική Συμπαιγνία (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, εντός ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. 124/125 )
Ημέρα διεξαγωγής παραστάσεων: Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 11:00 (μικτός) και στις 17:00 (covid-free)

Προπώληση: καφέ-μπαρ «Σκάλα», «Θεατρική Συμπαιγνία» & «Σκηνή 125», βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/stachtopouta/

Μέτρα προστασίας (covid-free):
Η πληρότητα του χώρου έχει οριστεί στο 100%.
Για την είσοδό σας στο χώρο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.
Τα παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα (ή να έχουν νοσήσει εντός εξαμήνου), εναλλακτικά οι ανήλικοι μέχρι και 17 ετών πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού rapid test ή PCR.

Τα παιδιά από 4 έως 11 ετών μπορούν να προσέρχονται στο θέατρο με αρνητικό self-test (24 ωρών).
Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την έξοδό σας, καθώς και κατά διάρκεια της παράστασης.

Μέτρα προστασίας (μικτός):

Η πληρότητα του χώρου έχει οριστεί στο 50%.
Για την είσοδό σας στο χώρο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας ή βεβαίωσης αρνητικού rapid-test.
Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανήλικων από 12 ετών και άνω, θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι (ή να έχουν νοσήσει εντός εξαμήνου) ή έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού rapid test (48 ωρών).

Τα παιδιά από 4 έως 11 ετών μπορούν να προσέρχονται στο θέατρο με αρνητικό self-test (24 ωρών).
Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την έξοδό σας, καθώς και κατά διάρκεια της παράστασης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back