Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Στη «Σκηνή 125» με τη «Σταχτοπούτα»

Εικόνα του άρθρου Στη «Σκηνή 125» με τη «Σταχτοπούτα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2021, 15:26
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας νέος θεατρικός χώρος, η «Σκηνή 125» της «Θεατρικής Συμπαιγνίας», κάνει… πρεμιέρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου με την παράσταση «Σταχτοπούτα».

Η μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» βασίζεται στο βιβλίο του Φίλιπ Πούλμαν «Τα Παραμύθια των Αδελφών Γκριμ». Η σκηνοθεσία και η δραματουργική επεξεργασία είναι της Γιολάντας Καπέρδα.

Παίζουν: Μυρτώ Τασιούλα: Σταχτοπούτα (Αμέλια), Γιολάντα Καπέρδα: Μητέρα, Μητριά (Λαίδη Τρεμέιν), Γυναίκα 1, Βασίλης Σιάφης: Πατέρας, Βασιλιάς, Δούκας, Αρχ. Φρουράς, Κήρυκας, Στέλλα Κατσαρού: Γκαμπριέλα Τρεμέιν, Γυναίκα 2, Εύη Μακαριάδου: Ντριζέλα Τρεμέιν, Κίκα Ζαχαριάδου: Μεσιέ Ανρί, Ταχυδρόμος, Υπηρέτης, Πριγκίπισσες, Θοδωρής Μιχέλης: Πρίγκιπας (Εντ), Βανέσσα Μπίντου: Υπηρέτρια, Λόρδος.

Η παράσταση, διάρκειας 90’, θα ανεβαίνει κάθε Κυριακή στη «Σκηνή 125», στις 11 το πρωί και στις 5 το απόγευμα. Η «Σκηνή 125» βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΑΒΙ (Αρχ. Μακαρίου 11).

Τιμή εισιτηρίου: 12€, 8€ (άνεργοι, φοιτητές, παιδιά κάτω των 12 ετών & ΑμεΑ)

Προπώληση: καφέ-μπαρ «Σκάλα», «Θεατρική Συμπαιγνία» & «Σκηνή 125», βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/stachtopouta/.  

Μέτρα προστασίας: Η πληρότητα του χώρου έχει οριστεί στο 100%.

Για την είσοδο στον χώρο είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Τα παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα (ή να έχουν νοσήσει εντός εξαμήνου), ενώ τα παιδιά από 4 έως 11 ετών μπορούν να προσέρχονται στο θέατρο με self test.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την έξοδο, καθώς και κατά διάρκεια της παράστασης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back