Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γλυκομυομαχίες» στο Καμπέρειο Θέατρο

Εικόνα του άρθρου «Γλυκομυομαχίες» στο Καμπέρειο Θέατρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2021, 15:24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tη θεατρική παιδική παράσταση «Γλυκομυομαχίες» ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων αυτές τις γιορτές. Επί της ουσίας πρόκειται για μια συνεργασία με τη Μίνα Παππά και τον Πέτρο Χριστακόπουλο. Θα δοθούν συνολικά οκτώ παραστάσεις στο Καμπέρειο Θέατρο. Η πρώτη είναι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι υπόλοιπες, στις 23, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στις 18:00, και στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου, στις 18:00.

Το έργο έχει γράψει η Μίνα Παππά, η οποία και το σκηνοθετεί. Παίζουν: Πέτρος Χριστακόπουλος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μίνα Παππά και Σωκράτης Παππάς. Η μουσική είναι του Δημήτρη Μπασδάνη.

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Άννα Παρίσση, Χορογραφίες: Φανή Σκεντέρη, Φωνητική Διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλείου, Κατασκευή Κούκλας: Σωκράτης Παππάς.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του κυρίου Παντεσπάνη, κάποια Χριστούγεννα. Μια έχθρα που κρατάει χρόνια, δύο αντίπαλοι στρατοί, ένας έρωτας, μια μάχη έτοιμη να ξεκινήσει. Τι γίνεται όμως όταν τα φώτα πέφτουν και δυο ορκισμένοι εχθροί αναγκάζονται να συμπορευτούν για ένα κοινό σκοπό;

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Στις παραστάσεις θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 26510 25670, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 15:00.   

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back