ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Βωβούσας: Παύλος Φυσάκης και Alex Dante

Εικόνα του άρθρου Φεστιβάλ Βωβούσας: Παύλος Φυσάκης και Alex Dante
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2022, 19:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Φεστιβάλ Βωβούσας ετοιμάζεται για το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του… στα βουνά, από τα μέσα Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου, στις 19:30, στο Μουσείο Υδροκίνησης Βωβούσας, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Παύλου Φυσάκη «Go tell the mountains». Ο Παύλος Φυσάκης θα παρουσιάσει τα έργα που δημιούργησε κατά την παραμονή του στη Βωβούσα (2020-21) φιλοξενούμενος του προγράμματος Pindos.

Την ίδια μέρα, στις 20:30, τη σκυτάλη θα πάρει το solo project του Αlex Dante (Αλέξανδρος Δανδουλάκης) στο εργοστάσιο του Αλέκου Δρούγια. Κλασικά έργα για πιάνο συναντούν την ηλεκτρική κιθάρα. Θα παρουσιαστεί live μία επιλογή από τα νυχτερινά του F. Chopin και μία σειρά από μικρά πρελούδια του S. Rachmaninoff. Τα έργα αυτά μέσω του αυτοσχεδιασμού θα συνδεθούν με σύγχρονους μουσικούς και συνθέτες όπως οι Bill Frisell, Marc Ribot και Louis Sclavis.

Το Φεστιβάλ Βωβούσας περιλαμβάνει και άλλες εκδηλώσεις, εργαστήρια και ομιλίες. Δείτε όλο το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα vovousafestival.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back