ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ετοιμάζεται το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο στο ΠΓΝΙ

Εικόνα του άρθρου Ετοιμάζεται το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο στο ΠΓΝΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2022, 14:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

To Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για το χώρο που θα φιλοξενήσει το «Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παίδων και Εφήβων» ή αλλιώς «Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο».

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 660.310,46 ευρώ. Περίπου τα μισά από αυτά, τα 335.707,13 ευρώ προέρχονται από το ΠΕΠ Ηπείρου  και τα υπόλοιπα από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργασίες ανακαίνισης, διαρρύθμισης χώρων, μονώσεις, εγκατάσταση κλιματισμού, συστημάτων ενεργειακής διαχείρισης, ανελκυστήρα ΑμεΑ κ.α.

Η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει ότι η διεπιστημονική ομάδα του τμήματος έχει την απαιτούμενη εμπειρία και κατάρτιση και προσθέτει ότι «η γειτνίαση του κτηρίου του κέντρου με το κύριο συγκρότημα του νοσοκομείου θα συμβάλει στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και στην ανάπτυξη πρόσθετων δράσεων όπως η Διασυνδετική Παιδοψυχιατρική για την υποστήριξη εφήβων που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική ή σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου».

Τέλος, ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου για τη συμμετοχή της και «προσωπικά» τον περιφερειάρχη, χωρίς να διευκρινίζει για ποιο λόγο.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back