Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Aλ. Τσίπρας: «Να συνεχιστούν τα μέτρα για την εστίαση»

Εικόνα του άρθρου Aλ. Τσίπρας: «Να συνεχιστούν τα μέτρα για την εστίαση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2021, 17:32
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συνάντηση με το σωματείο «Παμβώτις» είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της Γρ. Σακκά, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων. Η συνάντηση έγινε σε... ελεγχόμενο περιβάλλον, στην καφετέρια του αναπληρωτή γραμματέα της ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ο οποίος περίμενε τον κ. Τσίπρα, δημιουργώντας έναν σχετικό συνωστισμό στον πεζόδρομο και επιβεβαιώνοντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν ήταν και η καλύτερη, με την πανδημία σε έξαρση.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του σωματείου Χρήστο Τάτση. Τόνισε ότι «πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το φθινόπωρο» για την εστίαση. Ο κ. Τάτσης αντέτεινε ότι ο κλάδος προσπαθεί να επιβιώσει μέχρι την άνοιξη.

«Από τις 6 Νοεμβρίου οπότε και εφαρμόστηκαν τα νέα μέτρα, η πτώση του τζίρου αγγίζει το 80%,σε συνδυασμό και με τις καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν στους πελάτες να καθίσουν σε εξωτερικούς χώρους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνέχισε τις προγραμματισμένες επαφές του στα Ιωάννινα. Το βράδυ, μιλάει στο Du Lac, σε πολιτική εκδήλωση.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3