ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιστροφή με… μερική κριτική

Εικόνα του άρθρου Επιστροφή με… μερική κριτική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2023, 23:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά από ένα σχετικά μεγάλο διάστημα «σιγής», ο Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, επέστρεψε με δηλώσεις του.

Ένα κομμάτι αφορούσε το αποτέλεσμα της έκδοσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής EU Regional Competitiveness Index 2.0 - 2022 edition και τη χαμηλή θέση της Ηπείρου στην ανταγωνιστικότητα.

Ο κ. Ριζόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι «στο κομμάτι της ανάπτυξης είμαστε τελευταίοι και στη διαφθορά είμαστε πρώτοι. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι η Ε.Ε. παρακολουθεί τα πάντα» και κατηγόρησε τον κ. Καχριμάνη για μια σειρά ζητήματα, από το προκάτ κλειστό γυμναστήριο μέχρι την κατασκευή κόμβων.

Ακόμα, ο κ. Ριζόπουλος είπε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, «Επαναλαμβάνοντας ότι «ο μόνος λόγος για τον οποίο ο κ. Καχριμάνης τις απέρριψε εντελώς είναι επειδή δεν του επιτρέπουν να χωρέσει το τερατούργημα που θέλει να φτιάξει με το προκάτ  στον παραλίμνιο χώρο».

Για την ακύρωση του Ιωάννινα – Κακαβιά, ο κ. Ριζόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι δεν εξεπλάγη και ότι «δεν μου δίνει καμία ικανοποίηση αυτή η δικαίωση, αλλά δεν μπορούσα να ακούω τον κ. Καχριμάνη να μιλά για μεγάλη επιτυχία την ώρα που ο διαγωνισμός ακυρωνόταν».

Από την κριτική του, ο κ. Ριζόπουλος άφησε εντελώς εκτός τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που στήριξε μεγάλο μέρος της επίσκεψής του στα Γιάννενα, στο συγκεκριμένο έργο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Ριζόπουλος είπε ότι «η έκφραση κάθε μέλους μας στην κάλπη είναι ατομική. Οι δράσεις μας μέχρι τις εκλογές θα περιοριστούν στην αυτοδιοίκηση χωρίς περιοδείες πολιτικού χαρακτήρα». 

Ο,τι και αν σημαίνει αυτό...


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back