Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επίσκεψη στο ΠΕΔΥ Ιωαννίνων

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2018, 16:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) Ιωαννίνων επισκέφθηκε την περασμένη την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ και τα βρήκε… σχεδόν μια χαρά. 

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΕΔΥ Κώστα Φώτου και το επιστημονικό προσωπικό. Αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ότι «οι υπηρεσίες που μέχρι τώρα έχει προσφέρει το ΠΕΔΥ στην τοπική κοινωνία είναι πραγματικά εντυπωσιακές: παρέχεται θεραπευτικό έργο από 28 ιατρικές ειδικότητες, ενώ πριν 3 χρόνια υπήρχαν μόλις 17». 

Απαριθμεί επίσης τις δομές του ΠΕΔΥ (καθημερινό ιατρείο επειγόντων περιστατικών, ιατρείο τραύματος για επείγοντα ή χρόνια περιστατικά με δυνατότητα εκτέλεσης μικροεπεμβάσεων, οδοντιατρική και οδοντοπροσθετική περίθαλψη, ακτινολογικά, βιοχημικά και μικροβιολογικά εργαστήρια, προληπτικές υπηρεσίες υγείας στο Σταθμό Μάνας, Παιδιού και Εφήβου κ.α.). Τονίζει τέλος ότι «κατά την προηγούμενη χρονιά 70.000 ασθενείς έτυχαν εξυπηρέτησης από την παραπάνω δομή». Τέλος, ο κ. Στέφος δεσμεύτηκε «να σταθεί αρωγός στο πλαίσιο της βουλευτικής του ιδιότητας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατό γρηγορότερη κάλυψη των αναγκών της δομής». Η χρηματοδότηση είναι ζήτημα που παραμένει ανοιχτό σε όλο το υγειονομικό δίκτυο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back