Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενημερώθηκε η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Ενημερώθηκε η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2019, 17:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για την κατάσταση στην επιχείρηση, σε συνεργασία που είχε σήμερα με το γενικό διευθυντή της επιχείρησης.

Παρόντες ήταν ο  αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος και ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Μάντζιος που έχει προταθεί για την θέση του αντιπροέδρου.

Η νέα διοίκηση θα συναντήσει τους διευθυντές όλων των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΙ για να καταγράψει την κατάσταση, τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή στασιμότητα και να καθορίσει τις προτεραιότητες.

Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης θα συμπληρωθεί άμεσα με εκπροσώπους των εργαζόμενων και του ΤΕΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, «πρωταρχικός στόχος είναι η επιχείρηση να ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία της και να δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

Ο κ. Μπαρτζώκας τόνισε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε και θα πετύχουμε. Όλα όσα έχουμε εξαγγείλει πέντε χρόνια από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα τα υλοποιήσουμε».

Ο κ. Μάντζιος από την πλευρά του τόνισε ότι «αυτό που προέχει είναι η συνέπεια που πρέπει να επιδείξουμε ως διοίκηση απέναντι στους πολίτες οι οποίοι προσδοκούν πολλά, κάτι που έχει δηλωθεί επανειλημμένα κι από μας και από τον δήμαρχο».

Τέλος, ο κ. Αρλέτος είπε ότι «οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε συνεχή συνεργασία αλλά και σε συνέργεια με τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ για τον καλύτερο συντονισμό και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back