Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένα τεχνικό έργο κατέρρευσε

Εικόνα του άρθρου Ένα τεχνικό έργο κατέρρευσε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2020, 17:53
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από την κατάρρευση έργου αντιστήριξης σε δρόμο κοντά στην παραλία Σαρακήνικο, στην Πάργα. Η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου», με ανακοίνωσή της, στην οποία «καταθέτει» και τη σχετική φωτογραφία, καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή για το έργο αυτό. Όπως αναφέρει, το έργο αυτό το κατασκεύασε η Περιφέρεια Ηπείρου και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2020

«Είναι προφανές όμως ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα απτό παράδειγμα για τον τρόπο που διοικείται η Ήπειρος» τονίζει η παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου κάνοντας λόγο επιπλέον για «τσαπατσουλιά», «κακοτεχνίες» και «σπατάλη πόρων».

Η παράταξη θέτει μια σειρά από ερωτήματα τα οποία απευθύνει στον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου και τον μηχανικό δομικών έργων της Περιφέρειας Ηπείρου Αργύρη Νάκο.

Τα ερωτήματα είναι:  Ποιος κατασκεύασε το έργο; Πόσο έχει κοστίσει; Με ποια διαδικασία έγινε η ανάθεση; Εάν έχει παραδοθεί το έργο και έχει ελεγχθεί το αποτέλεσμα;

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» θέτουν δε και ένα πιο συγκεκριμένο ερώτημα με αποδέκτη τον κ. Νάκο. Αν έχει εγκρίνει ο ίδιος, με υπογραφή του, τη μελέτη του εν λόγω έργου.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back