Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΚ Ιωαννίνων: Εκλογές στις 22 Ιανουαρίου

Εικόνα του άρθρου ΕΚ Ιωαννίνων: Εκλογές στις 22 Ιανουαρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2023, 11:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

To EK Ιωαννίνων ολοκλήρωσε το 18ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό του. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΕΚΙ, ψηφίστηκε ομόφωνα η εισήγηση, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης. Στις 22 Ιανουαρίου θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση και εξελεγκτική επιτροπή.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με συντριπτική πλειοψηφία το σώμα των συνέδρων ενέκρινε την εισήγηση της απερχόμενης διοίκησης για την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων αποφασίζοντας την απόρριψη 5» με το αιτιολογικό ότι «οι συγκεκριμένοι αντιπρόσωποι εκλέχθηκαν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, διαδικασίας που δεν προβλέπεται από το καταστατικό του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ελέγχου της εκλογικής διαδικασίας».

Για την απόρριψη διαμαρτυρήθηκε η Δημοκρατική Συνεργασία, με ανακοίνωσή της

Το ΕΚΙ σημειώνει ακόμα στην ανανκοίνωσή του ότι «προετοιμάζουμε καλά και κλιμακώνουμε την πάλη με κινητοποιήσεις , συλλαλητήρια, απεργίες, σε συντονισμό με τις ταξικές ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back