Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημοκρατική Συνεργασία: «Πραξικόπημα στο ΕΚ Ιωαννίνων»

Εικόνα του άρθρου Δημοκρατική Συνεργασία: «Πραξικόπημα στο ΕΚ Ιωαννίνων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2023, 20:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H Δημοκρατική Συνεργασία στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ ότι απέκλεισε από το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του ΕΚΙ 5 εκπρόσωπούς της.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η ενέργεια της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων η οποία ως γνωστόν υποστηρίζουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι εργασίες του 18° Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου σήμερα 15 Γενάρη 2023 και χωρίς να περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη με πραξικοπηματικό τρόπο και με απόφαση της γενικής συνέλευσης απαγορεύουν την συμμετοχή στις εργασίες 5 νόμιμα εκλεγμένων συναδέλφων αντιπροσώπων της Δημοκρατικής Συνεργασίας, με το γελοίο επιχείρημα ότι τα πρωτοβάθμια σωματεία τους επέτρεψαν να ψηφίσουν εργαζόμενοι με ηλεκτρονικό τρόπο».

Η παράταξη του ΕΚΙ προσθέτει ότι «μάθημα νομιμότητας και δημοκρατίας από τους συναδέλφους του ΠΑΜΕ οι οποίοι εκλέγουν αντιπροσώπους με περιφορά της κάλπης επί 10 ημέρες δεν δεχόμαστε. Δεν τους αρκεί η πλειοψηφία που διαθέτουν θέλουν την απόλυτη πλειοψηφία για να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνοι» και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

(φωτό αρχείου)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back