Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημοκρατική Συνεργασία: «Πραξικόπημα στο ΕΚ Ιωαννίνων»

Εικόνα του άρθρου Δημοκρατική Συνεργασία: «Πραξικόπημα στο ΕΚ Ιωαννίνων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/01/2023, 20:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H Δημοκρατική Συνεργασία στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ ότι απέκλεισε από το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του ΕΚΙ 5 εκπρόσωπούς της.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η ενέργεια της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων η οποία ως γνωστόν υποστηρίζουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι εργασίες του 18° Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου σήμερα 15 Γενάρη 2023 και χωρίς να περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη με πραξικοπηματικό τρόπο και με απόφαση της γενικής συνέλευσης απαγορεύουν την συμμετοχή στις εργασίες 5 νόμιμα εκλεγμένων συναδέλφων αντιπροσώπων της Δημοκρατικής Συνεργασίας, με το γελοίο επιχείρημα ότι τα πρωτοβάθμια σωματεία τους επέτρεψαν να ψηφίσουν εργαζόμενοι με ηλεκτρονικό τρόπο».

Η παράταξη του ΕΚΙ προσθέτει ότι «μάθημα νομιμότητας και δημοκρατίας από τους συναδέλφους του ΠΑΜΕ οι οποίοι εκλέγουν αντιπροσώπους με περιφορά της κάλπης επί 10 ημέρες δεν δεχόμαστε. Δεν τους αρκεί η πλειοψηφία που διαθέτουν θέλουν την απόλυτη πλειοψηφία για να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνοι» και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

(φωτό αρχείου)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3