Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυσλειτουργίες στις εγκαταστάσεις και εγγυητική ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Δυσλειτουργίες στις εγκαταστάσεις και εγγυητική ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2019, 16:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα κρίνει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την αξιοπιστία της εγγυητικής επιστολής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή, αμφισβητείται λόγω των χρεών που έχει προς το ΠΕΑΚΙ εδώ και περίπου ένα χρόνο: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει σταματήσει να καταβάλει μισθώματα, νερό και ρεύμα στο ΠΕΑΚΙ από τον Οκτώβριο του 2018» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ και συμπληρώνει ότι «οι μηδενικές καταβολές εδώ και ένα χρόνο περίπου κινδυνεύουν να εκτροχιάσουν την εκτέλεση του προϋπολογισμού του ΠΕΑΚΙ για το 2019».

Η διοίκηση, πριν υποβάλλει την παραίτησή της (χωρίς να λάβει απάντηση σε αυτή, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση), πρόσφυγε στην ΕΕΑ από τον περασμένο Ιούνιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οφειλή του ΠΑΣ έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, η απερχόμενη διοίκηση τονίζει ότι έχει υποβάλλει παραίτηση εδώ και δύο μήνες έχει υποβάλει εγγράφως προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς να έχει πάρει μέχρι σήμερα κάποια ενημέρωση για αποδοχή ή μη.

«Ως εκ τούτου, για τις διαπιστωμένες δυσλειτουργίες το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ αρμόδια να λογοδοτήσει και να απολογηθεί είναι αποκλειστικά η νέα ηγεσία του υπουργείου, που φαίνεται να αδιαφορεί για την ομαλή λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου και για τις  ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας», αναφέρει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back