Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη Γλυφάδα η κηδεία του Γιώργου Χριστοβασίλη

Εικόνα του άρθρου Στη Γλυφάδα η κηδεία του Γιώργου Χριστοβασίλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2023, 17:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη Γλυφάδα θα γίενι η κηδεία του προέδρου του ΠΑΣ, Γιώργου Χριστοβασίλη, στις 17 Μαΐου, στην εκκλησία Παμμεγίστων Ταξιαρχών (τέρμα Μ. Ασίας).

Επιθυμία του ιδίου του Γεώργιου Χριστοβασίλη ήταν, αντί στεφάνων, ήταν να κατατεθούν δωρεές υπέρ του Οικοτροφείου και των σχολείων Δουραχάνης.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Οικοτροφείου που εδώ και 32 χρόνια προσφέρει την ζεστασιά και την φροντίδα σε παιδιά, ηλικίας 6 έως 18 ετών, είναι οι κάτωθι:

Εθνική Τράπεζα – GR0401103590000035929619548

Τράπεζα Πειραιώς – GR5901724070005407007576472


Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα τα συλλυπητήρια φορέων για το θάνατο του προέδρου του ΠΑΣ, Γιώργου Χριστοβασίλη

Περιφερειάρχης Ηπείρου

«Ο Γιώργος Χριστοβασίλης- εκτός από επιχειρηματίας- θα μείνει στην ιστορία ως μακροβιότερος και πλέον επιτυχημένος Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που χάρισε μεγάλες χαρές στους φιλάθλους και γενικά στην τοπική κοινωνία. Ευτύχησε να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά και να φύγει από τη ζωή λίγες ώρες μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου,  παραδίνοντάς την στους φυσικούς του διαδόχους, για να συνεχίσουν το δρόμο που αυτός ακολούθησε στα χρόνια που ήταν επικεφαλής της. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τις καλές και όμορφες στιγμές που χάρισε στον κόσμο και εύχομαι  να  είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του».


Δήμαρχος Ιωαννίνων

«Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε από τους πλέον πετυχημένους προέδρους του ΠΑΣ Γιάννινα. Κυρίως όμως αγάπησε βαθιά τον ΠΑΣ και το τοπικό ποδόσφαιρο. Δίδαξε ήθος σε εποχές όπου το ποδόσφαιρο δοκιμάζεται και λειτούργησε με ευγένεια δείχνοντας ότι κι αυτή έχει θέση στα ελληνικά γήπεδα. Αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης μας. Η μνήμη του θα συνοδεύει τον ΠΑΣ και τους χιλιάδες φιλάθλους. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».


Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα

Ο μακροβιότερος και πλέον πετυχημένος Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε σήμερα από την ζωή, αφήνοντας πίσω του πολλά που θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στην Ιστορία της ομάδας μας. Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Η δημοτική παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και ο επικεφαλής της, Θωμάς Μπέγκας, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του προέδρου το ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη.

«Υπήρξε ο μακροβιότερος και ο -κατά πολλούς- πιο πετυχημένος πρόεδρος του συλλόγου, αφού με αυτόν στο τιμόνι ο "Άγιαξ της Ηπείρου" αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την σεζόν 2015/16. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά και τους οικείους του».


Μερόπη Τζούφη, υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη και από την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μερόπη Τζούφη. "Με μεγάλη θλίψη έμαθα για το χαμό του Γιώργου Χριστοβασίλη, του μακροβιότερου και πιο πετυχημένου προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο θάνατός του αποτελεί μια τεράστια απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την 'οικογένεια' του ΠΑΣ, αλλά και για την πόλη των Ιωαννίνων. Τα βαθύτατά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και όλους τους αγαπημένους του. Είμαι βέβαιη πως το έργο και η κληρονομιά του θα συνεχίζει να ζει μέσα από τις προσπάθειες και την αφοσίωση των ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του" αναφέρει.


Κώστας Τασούλας, υποψήφιος ΝΔ

«Η αγάπη  του για την ομάδα  και η όλη του συμβολή για την ιδιαίτερή του πατρίδα  ως Απόδημου Ηπειρώτη μας κάνει σήμερα να τον θυμόμαστε όχι μόνο ως  εξαιρετικά επιτυχημένο πρόεδρο της ΠΑΕ αλλά και ως ένα σημαίνοντα  παράγοντα στα κοινωνικά, αθλητικά και οικονομικά δρώμενα της περιοχής.   Στη σύζυγό του και στα δυό του παιδιά εκφράζω τα ειλικρινή μου  συλλυπητήρια και εύχομαι οι τελευταίοι να προχωρήσουν τη σκυτάλη που  παρέλαβαν από τον άξιο πατέρα τους πολύ πιο μπροστά».


Θανάσης Οικονόμου, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη, επιχειρηματία και προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία των Ιωαννίνων, με τη μακρά και επιτυχημένη θητεία του στον ΠΑΣ».


Μαρία Κεφάλα, υποψήφια ΝΔ

 «Από το 2008 όταν και ανέλαβε τις τύχες της διοίκησης της ομάδας της πόλης μας μέχρι και τη φετινή χρονιά συνδύασε την προσωπική του πορεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Μία ομάδα που δεν έπαψε να κάνει υπερήφανους τους Ηπειρώτες σε όλον τον κόσμο και που μας έκανε το ίδιο και στη δική του θητεία. Η προσφορά του υπήρξε τεράστια όχι μόνο στις αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά και στο ήθος με το οποίο πορεύτηκε όλα τα χρόνια, ως ένας Ηπειρώτης της διασποράς που αγάπησε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και κατάφερε να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα της καρδιάς του».


Κώστας Γάτσιος, υποψήφιος ΠΑΣΟΚ

«Η απώλεια του Γιώργου Χρηστοβασίλη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο “Άγιαξ της Ηπείρου” χάνει τον άνθρωπο, που τον οδήγησε στα ευρωπαϊκά σαλόνια και κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα με σταθερή παρουσία στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η σφραγίδα του στον ΠΑΣ Γιάννινα θα μείνει ανεξίτηλη όσα χρόνια και αν περάσουν».


ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, Παντελής Κολόκας

Σε δήλωσή του, ο κ. Κολόκας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ημέρα θλίψης η σημερινή, στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργου Χριστοβασίλη. Ο διοικητικός ηγέτης της αγαπημένης μας ομάδας, ο άνθρωπος που έδωσε νέο όραμα και προοπτικές στον «Άγιαξ της Ηπείρου», μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, το έργο του όμως και οι μνήμες για εκείνα με τα οποία συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΣ θα μείνουν στην ιστορία.»


Superleague

«Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα  για 15 χρόνια και συμμετείχε ενεργά στις θεσμικές διαδικασίες της Super  League, με μετριοπάθεια και σύνεση, ως εκπρόσωπος της ομάδας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»


Ένωση Ξενοδόχων ν. Ιωαννίνων

«Υπήρξε για 15 χρόνια ο πρόεδρος που οδήγησε την ομάδα της πόλης μας στις μεγαλύτερες επιτυχίες της και κατάφερε να βρίσκεται σταθερά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».


Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

Η "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" με επικεφαλής τον Νίκο εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος. "Η προσφορά του στην ομάδα και την πόλη μας είναι ανεκτίμητη, αφού επί 15 χρόνια κατάφερε να γράψει ιστορία με χρυσές σελίδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι όλα αυτά με το απαράμιλλο ήθος και με την μοναδική μετριοπάθεια που τον διέκριναν και που αποτελούν ιστορική παρακαταθήκη για τα παιδιά του και για όλους μας" αναφέρει. Προσθέτει δε ότι θα καταθέσει πρόταση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να απονεμηθεί τιμητική διάκριση.


Μερόπη Τζούφη, υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«Ο θάνατός του αποτελεί μια τεράστια απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την 'οικογένεια' του ΠΑΣ, αλλά και για την πόλη των Ιωαννίνων. Τα βαθύτατα μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και όλους τους αγαπημένους του. Είμαι βέβαιη πως το έργο και η κληρονομιά του θα συνεχίζει να ζει μέσα από τις προσπάθειες και την αφοσίωση των ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του».


Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»

«Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε σπουδαία επιχειρηματική προσωπικότητα και κατάφερε ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να ανασυγκροτήσει και να αναδείξει την ομάδα, χαρίζοντας σε όλη την τοπική κοινωνία μεγάλες στιγμές».


Γιάννης Τσίμαρης, υποψήφιος ΠΑΣΟΚ

«Δεν συνέδεσε απλώς τη θητεία του στη διοίκηση τις ΠΑΕ με τις μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας του ΠΑΣ, αλλά δίδαξε ήθος και μετριοπάθεια, χαρακτηριστικά δυστυχώς δυσεύρετα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back