Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σεμινάρια στο Artwave

Εικόνα του άρθρου Δύο σεμινάρια στο Artwave
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/06/2018, 01:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σεμινάρια προγραμματίζει για τις 7 και 8 Ιουλίου το Artwave festival στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. Το πρώτο, έχει τίτλο «Αγγίζοντας μέσα από τον Ήχο» και πρόκειται για δραματοθεραπεία, με την Κωνστάντζα Μανιατοπούλου (10 πμ). Έχει διάρκεια δύο ώρες και σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι «ένα βιωματικό σεμινάριο δραματοθεραπείας για τη σύνδεση ανάμεσα σε νου και σώμα καθώς και την αυθεντική επικοινωνία, μέσα από τη χρήση του ήχου».

Η Κωνστάντζα Μανιατοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα.  Σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, Δραματοθεραπεία Sesame στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, και Ανάλυση Ονείρων στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπευτικής Εκπαίδευσης στο Λονδίνο.

Το άλλο, είναι οι 5Ρυθμοί με την Πάττυ Πετροπούλου (έναρξη 10.30). «Κάτω από την ομπρέλα του Ecstatic Dance, οι 5Ρυθμοί θυμίζουν ένα πάρτι, μόνο που υπάρχει καθοδήγηση. Κινούμαστε αυθόρμητα και δημιουργικά, δεν υπάρχουν βήματα να ακολουθήσουμε και δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία σε σχέση με την κίνηση». Η Πάττυ Πετροπούλου είναι η μοναδική πιστοποιημένη δασκάλα στην Ελλάδα του Moving Center New York.

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής σαν εθελοντές, προπώληση εισητηρίων  www.artwavefestival.com




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3