Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 31-07-2020, 17:50
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο μοναδικές βραδιές που σκοπεύουν να αφήσουν αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται το Preveza Jazz Festival στις 15 και 16 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, στην 18η του έκδοση.

Θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» την Έλλη Πασπαλά με το Elly loves Jazz , τους Gadjo Dilo, τους Human Touch και το Christos Tambouratzis project.

Το 18o Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας . Μέγας Χορηγός η Eurobank.

Με ελεύθερη συμμετοχή, η έναρξη στις 21.00, η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις και τηρώντας το πρωτόκολλο ασφάλειας. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη προσέλευση προκειμένου να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.45.

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις

  • Με ένα email στο prevezajazzfest@gmail.com με τίτλο εγγραφή στις ενημερώσεις και υποδεικνύοντας στο μήνυμα « Θα ήθελα μια πρόσκληση για την ….(ημέρα-ες) στο όνομα …..». Στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας θα πείτε μόνο το όνομα σας.
  • Στο Δήμο Πρέβεζας πρωινές ώρες.
  • Στο βιβλιοπωλείο Κύκλος, στο Art Café –Μποτίλια στο Πέλαγος και στο Diem
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2