Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη» τεσσάρων αστέρων

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη» τεσσάρων αστέρων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/06/2020, 16:10
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» απέσπασε βραβεία για τέσσερα προϊόντα της, στα βραβεία Superior Taste Awards.

Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι χωρίς λακτόζη, το οποίο διοχετεύεται στις αγορές εξωτερικού, με 2 χρυσά αστέρια για το πρόβειο γιαούρτι και το νέο κατσικίσιο γιαούρτι που λάνσαρε πρόσφατα, καθώς και με 1 χρυσό αστέρι για το ημίσκληρο τυρί «ΤουΤοστ».

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Στη δήλωσή του ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας, τόνισε ότι «μένουμε πιστοί στο όραμα μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας να αποτελούμε τη ‘Γεύση του Καλού’, παράγοντας γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μόνο από 100% ελληνικό γάλα».

Σημειωτέον, φέτος η εκδήλωση του ινστιτούτου που εδρεύει στις Βρυξέλλες, έγινε εξ αποστάσεως.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back