Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δομπόλη: «Πρώτη προτεραιότητα» το δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου Δομπόλη: «Πρώτη προτεραιότητα» το δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/03/2022, 15:53
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η πρώτη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Ιωαννιτών για την αξιοποίηση του κτιρίου της Δομπόλη έγινε σήμερα, 9 Μαρτίου, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ.

Ο  κ. Ελισάφ κατέθεσε «ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη» πρόταση για νέο δημαρχείο. Σημειώνεται ότι το κτίριο έχει παραχωρηθεί και για άλλες δραστηριότητες, μέσω προγραμματικών συμφωνιών που θα συνάψει ο Δήμος.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, είναι «δέσμευση» η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και θα υπάρξει συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές του ιδρύματος, προσεχώς.

Στα του δημαρχείου, η δημοτική αρχή τόνισε ότι «η στέγαση όλων των υπηρεσιών του Δήμου, σε ένα κτίριο, γεγονός που θα εξασφαλίζει καλύτερη λειτουργία, εξοικονόμηση πόρων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα».

Τέλος (πάντα με βάση την ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών), οι παρατάξεις κατέθεσαν τις δικές τους αρχικές προτάσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου. Μένει να τις κοινοποιήσουν ξανά, όσες τις είχαν δημοσιοποιήσει ή να τις δημοσιοποιήσουν, όσες δεν το έχουν κάνει ήδη…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3