ΘΕΑΤΡΟ

ΔΗΠΕΘΙ: Εγγραφές στα θεατρικά εργαστήρια

Εικόνα του άρθρου ΔΗΠΕΘΙ: Εγγραφές στα θεατρικά εργαστήρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2022, 16:21
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα θεατρικά εργαστήρια 2022. Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τα τμήματα: παιδικό Α (4-7 ετών), παιδικό Β (8-12), εφηβικό (13-17), ενηλίκων (18 και άνω) και ΑΜΕΑ. Το κόστος συμμετοχής ανά μήνα είναι: 20 ευρώ (παιδικά τμήματα), 30 ευρώ (ενηλίκων), ΑΜΕΑ (δωρεάν). Για φοιτητές και ανέργους ισχύει έκπτωση 30% ενώ για τα αδέλφια το κόστος είναι 15 ευρώ. Οι συναντήσεις ξεκινούν από 1 Οκτωβρίου. Τα παιδικά τμήματα θα πραγματοποιούνται την ημέρα Σάββατο ενώ των ενηλίκων και ΑΜΕΑ θα οριστεί ημέρα συνάντησης κατόπιν συνεννόησης με τις/τους συμμετέχουσες/οντες.

Στις 24 και 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αναγνωριστικές συναντήσεις δωρεάν για το παιδικό και το ενήλικο τμήμα αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επισκεφτούν το ιστότοπο του ΔΗΠΕΘΕ σχετικά με τις πληροφορίες αίτησης συμμετοχής: https://dipetheioannina.gr/theatro-gia-olous/ergastiria/ .

Οι συντελεστές είναι οι εξής: Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου (παιδικό - εφηβικό) σκηνοθέτης, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, φιλόλογος-δασκάλα και Άννα-Μαρία Μπούτνιοκ (Ενηλίκων - ΑμεΑ) ηθοποιός, σκηνοθέτης, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back