Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕ συνεργάζεται με τη «Θεατρική Συμπαιγνία»

Εικόνα του άρθρου Το ΔΗΠΕΘΕ συνεργάζεται με τη «Θεατρική Συμπαιγνία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2019, 17:09
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τρίτη φορά τον τελευταίο χρόνο, το Καμπέρειο Θέατρο, γίνεται η «σκηνή των συνεργασιών», στο πλαίσιο του φεστιβάλ του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Η πόλη μας στη σκηνή». Αυτή τη φορά, στη σκηνή του Καμπέρειου Θεάτρου θα ανέβει η παράσταση «Τέσσερις εικόνες αγάπης» της «Θεατρικής Συμπαιγνίας» σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ.

«Στο ΔΗΠΕΘΕ, πιστεύουμε πως, με τις συνεργασίες, η προσπάθεια όλων όσων αγαπούν τον πολιτισμό, το καλό θέατρο και όλα όσα απορρέουν από τις δράσεις ανάδειξης του πολιτισμού, γίνεται πιο δυνατή, πιο ισχυρή, δίνοντας την ώθηση σε όσους συμμετέχουν να πετύχουν το στόχο τους», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Αλέκα Βακαλοπούλου.

Το Δημοτικό Θέατρο αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος επαγγελματικές θεατρικές ομάδες των Ιωαννίνων, παραχωρώντας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Καμπέρειο Θέατρο. Οι τοπικές επαγγελματικές θεατρικές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τη δουλειά τους στο Καμπέρειο Θέατρο. Η σχετική προκήρυξη θα δημοσιοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Στα τρέχοντα, ο φετινός κύκλος «Η πόλη μας στη σκηνή» κλείνει με τις «Τέσσερις εικόνες αγάπης» του Lukas Bärfuss που θα παίζεται από 22 έως 4 Μαρτίου, στις 21:00.

Για το έργο, αλλά και για τη συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ, μίλησαν η σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιολάντα Καπέρδα, ο βοηθός σκηνοθέτη Πάνος Ευαγγέλου, η σκηνογράφος Αγγελική-Βασιλική Σιδέρη και οι πρωταγωνιστές, Βασίλης Σιάφης, Στέλλα Κατσαρού, Κώστας Σερίφης και Αριστοτέλης Σπυρόπουλος. Η υπόθεση του έργου:

Η Έβελυν και ο Ντάνιελ έχουν μεταξύ τους εξωσυζυγική σχέση. Όταν αποφασίζουν να ομολογήσουν τη σχέση στους συζύγους τους, όλα ανατρέπονται...

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ κανονικό, 7 ευρώ μειωμένο, 3 ευρώ ανέργων. Κρατήσεις θέσεων: 26510-25670 (ώρες γραφείου).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back