ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημιούργησε το απόλυτο winter look με φόρεμα

Εικόνα του άρθρου Δημιούργησε το απόλυτο winter look με φόρεμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/02/2023, 15:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το φόρεμα είναι το grab & go κομμάτι που αγαπάμε να φοράμε. Θηλυκό, κομψό, στιλάτο, αυτά είναι τα επίθετα που έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας με την εικόνα ενός φορέματος και όχι άδικα, αφού είναι από τα λίγα fashion items που μας χαρίζουν μια feel-good αίσθηση. Για όλες τις περιστάσεις και σε κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές φροντίζουν να μας γεμίζουν με επιλογές που ποικίλουν σε χρώμα, σχέδια και υλικά, ώστε να εμπλουτίζουμε την ντουλάπα μας με τα πιο αγαπημένα μας. Τον χειμώνα τα φορέματα αποκτούν συνήθως πιο σκούρες αποχρώσεις, ντύνονται με πιο «βαριά» υφάσματα και παρακάτω θα ανακαλύψεις πώς μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο winter look με φόρεμα!

Για το γραφείο χρειάζεσαι ένα εύκολο outfit, για να είσαι έτοιμη σε χρόνο dt χωρίς, όμως, να θυσιάζεις το στιλ και την άνεσή σου. Τα παραπάνω πληροί απόλυτα ένα γκρι πλεκτό φόρεμα ζιβάγκο που θα το συνδυάσεις με ένα κόκκινο καλσόν για τέλειο color combo και μαύρα μποτάκια. Η ζιβάγκο λαιμόκοψη θα σου προσφέρει περισσότερη κάλυψη και φυσικά το look δε θα είναι ολοκληρωμένο, εάν δεν προσθέσεις από πάνω ένα μακρύ puffer jacket.

Το φόρεμα είναι το πλέον κατάλληλο κομμάτι και για τη βόλτα με τους φίλους σου. Επίλεξε ένα μακρύ με μπολερό σε μια εντυπωσιακή απόχρωση, όπως είναι η εκθαμβωτική royal μπλε και ταίριαξε ψηλοτάκουνες μπότες που θα σου χαρίσουν ύψος και sexiness. Για να το κάνεις dressed down και να δημιουργήσεις μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση, μπορείς να αφαιρέσεις το μπολερό και στη θέση του να βάλεις από τα γυναικεία πλεκτά ένα γκρι πουλόβερ ή ένα ροζ, αν είσαι πιο τολμηρή και τότε θα μοιάζει με φούστα αποδεικνύοντας πόσο ευέλικτο μπορεί να γίνει ένα φόρεμα με το styling.

Οι καλλιτέχνες λέγεται ότι έχουν μια αδυναμία στα ρούχα με κοτλέ υφάσματα, γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσεις τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, να φορέσεις ένα χακί κοτλέ μίνι φόρεμα με off-white μπότες για ένα artist-inspired σύνολο με υψηλό comfort level!

Για το βράδυ κάνε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κάνει τους άλλους να παραμιλούν με ένα κοντό φόρεμα, που θα αναδείξει τις καμπύλες σου, ντυμένο με λαμπερές μπλε και ασημί παγιέτες και γόβες. Για να αντιμετωπίσεις το κρύο, σύμμαχοί σου θα είναι το καλσόν και το faux-fur παλτό και ύστερα το night-out outfit σου θα έχεις όλα τα απαραίτητα glam στοιχεία για ένα head-turning look!

Εσύ ποιο από τα παραπάνω winter-approved φορέματα θα κάνεις δικό σου;

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back