ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Oversized πλεκτά: Υιοθετήστε το στιλ

Εικόνα του άρθρου Oversized πλεκτά: Υιοθετήστε το στιλ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2023, 11:28
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά, χειμώνας γαρ και ήρθε η στιγμή τα πιο «βαριά» ρούχα να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην ντουλάπα και στα συρτάρια σας. Το starter pack για να αντιμετωπίσετε τις αντίξοες συνθήκες πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει στιλάτα πανωφόρια, γυναικεία πλεκτά και αξεσουάρ που θα φροντίσουν να παραμείνετε ζεστές και αυτήν την περίοδο. Το σημερινό blogpost αφιερώνεται στα oversized πλεκτά, αυτά που έχουν κατακλύσει τις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει αγαπημένα των designers και των απανταχού fashionista. Ανακαλύψτε παρακάτω πώς θα τα υιοθετήσετε με στιλ!

Έχετε σίγουρα ένα πλεκτό φόρεμα στη συλλογή σας, αφού είναι από τα πιο σημαντικά winter items. Το μόνο που μένει τώρα για ένα extra layer ζεστασιάς, είναι να αναζητήσετε εκείνο το loose fit πουλόβερ που θα έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το φόρεμά σας, για να το προσθέσετε από πάνω. Σε αυτό το look δημιουργείται ξαφνικά η ψευδαίσθηση ότι το knitted dress είναι φούστα κι εσείς παράλληλα νιώθετε ότι έχετε φορέσει ένα διαφορετικό ρούχο. Και αν ζεσταθείτε υπερβολικά στη δουλειά, μπορείτε απλά να αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή το sweater σας χωρίς καμία έκπτωση στο στιλ σας.

Το υπέροχο hand-feel και η χουχουλιάρικη αίσθηση που έχουν οι πλεκτές μπλούζες είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά τους, ωστόσο όταν ντύνονται με ζωηρά χρώματα δημιουργούν και fashion statement. Το πορτοκαλί σε όλες του τις αποχρώσεις είναι στο προσκήνιο φέτος και εάν θέλετε να είστε in fashion, επιλέξτε μια oversized μπλούζα ζιβάγκο στην πιο φωτεινή και ταιριάξτε τη με ένα σκούρο από τα γυναικεία τζιν σας για ένα look που δε θα περάσει απαρατήρητο είτε βρεθείτε σε ένα καφέ είτε στην αγορά, για να κάνετε τα ψώνια σας.

Στα oversized πλεκτά ανήκουν και οι ζακέτες, εκείνες με τις ωραίες πλέξεις που μπορούν να γίνουν εύκολα dressed up or down με τη βοήθεια του styling ανάλογα με την περίσταση. Στην επόμενη βραδινή σας έξοδο, τολμήστε ένα κομψό co-ord με μοτίβα, π.χ. ένα με σοφιστικέ pied de poule και ανάμεσα στο σύνολο και στο παλτό σας, προσθέστε σαν επιπλέον «στρώση» μια κομψή μαύρη ζακέτα σε χαλαρή γραμμή. Στη συνέχεια, όταν θα βγάλετε το παλτό και θα μείνετε μόνο με την cardigan, εκείνη όχι μόνο θα δώσει έξτρα πόντους στο στιλ σας, αλλά θα φροντίσει να νιώθετε το ίδιο relaxed feeling που είχατε και πριν φύγετε από το σπίτι.

Τα oversized πλεκτά κάνουν upgrade το look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ανακαλύψτε σήμερα τα δικά σας αγαπημένα!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back