ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αριστερή Παρέμβαση»: «Ημίμετρα»

Εικόνα του άρθρου «Αριστερή Παρέμβαση»: «Ημίμετρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2020, 21:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ημίμετρα» χαρακτηρίζει η δημοτική παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση» με επικεφαλής τον Χρήστο Πατσούρα τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών για τη στήριξη των δημοτών.

Η παράταξη υπενθυμίζει καταρχήν την προ ημερών άρνηση της δημοτικής αρχής να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο όλα όσα αφορούν τον κοροναϊό μετά από αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Μετά όμως από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την οποία έχρισε αρμόδια για τις αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα, αποδεικνύεται αυτό που λέμε τόσο καιρό: Ότι η δημοτική αρχή Ιωαννίνων συνεχώς υπεκφεύγει και είναι βασιλικότερη του βασιλέως σε κυβερνητικές θέσεις.Τα μέτρα που ανακοίνωσε είναι πιο πίσω ακόμα και από τα (πενιχρά) μέτρα της κυβέρνησης. Ενώ πρώτα μας κούνησε το δάχτυλο λέγοντας να περιμένουμε τις εισηγήσεις για να μη ‘συζητάμε στον αέρα’, τώρα πρότεινε μέτρα που είναι λιγότερα και από ημίμετρα» τονίζει.

Αναφέρει δε ότι τα μέτρα αφορούν κυρίως επιχειρήσεις και πολύ λιγότερο τους εργαζόμενους. «Να γίνει άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα καθολικά μέτρα ελαφρύνσεων και όχι ‘ασπιρίνες’ και παραπομπές στην κεντρική εξουσία, της οποίας το μακρύ χέρι γίνεται η δημοτική αρχή» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back