ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αργυρό» και μαζικό το Ηπειρώτικο Ράλι

Εικόνα του άρθρου «Αργυρό» και μαζικό το Ηπειρώτικο Ράλι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/07/2019, 11:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένη είναι η  ΕΛ.ΕΤ.Α. sport από το φετινό, 25ο Ηπειρώτικο ράλι, από πλευράς συμμετοχών, επιδόσεων και κόσμου.

«Είναι πλέον θεσμός για την πόλη των Ιωαννίνων και αυτό αποδείχθηκε από την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς να θαυμάσει πληρώματα και αυτοκίνητα πριν ριχθούν στην μάχη των χρόνων και του αγώνα» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Γιώργος Αναπολιτάκης και Θανάσης Τσιούγκας με Ford Fiesta R5 της κατηγορίας C1/R5,  δεύτεροι οι τερμάτισαν οι Τσολακίδης-Δήμος με Skoda Fabia κατηγορίας C1/R5 και τρίτοι οι Καμπύλης-Σταμέλος με Skoda Fabia s2000.

Νικητές στην κατηγορία F2 ήταν οι Κτιστάκης-Κτιστάκης με Peugeot 306 S16, δεύτεροι οι Αυγερόπουλος-Γιαβάσης με Peugeot 106 S16 της κατηγορίας C5/A6 και τρίτοι οι Παπαδιώτης-Οικονόμου με Clio 16s της κατηγορίας C3/E11.

Πρώτο πλήρωμα από τα Γιάννενα ήταν οι Παπαχρήστος-Λάππας με Evo IX, δεύτεροι οι Αντωνίου-Πετρόπουλος επίσης με Evo IX και τρίτοι οι Παπαδιώτης-Οικονόμου με Clio 16s Williams. 

Στα τελετουρικά του αγώνα παραβρέθηκαν ο εκλεγείς δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και η βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Κεφάλα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back