Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Απολογισμός» βραβείων

Εικόνα του άρθρου «Απολογισμός» βραβείων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2019, 18:12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η Πίνδος» απολογίζει τα βραβεία που πήρε το τελευταίο διάστημα.

Ξεκινάει  από το βραβείο «Ανάπτυξη και επενδύσεις» στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που απονεμήθηκε στις 10 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και βραβεύθηκαν οι κορυφαίες επιχειρήσεις σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Στη διοργάνωση «Αιωνόβια brands-τα αγαπημένα όλων μας», η «Πίνδος» βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με το βραβείο bronze για τα 30 χρόνια ειδικής εκτροφής για το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής.

Επίσης, η βιομηχανία βραβεύτηκε ως μία από τις «Εταιρείες Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο των Diamonds of the Greek Economy 2019, εκδήλωση που γίνεται εδώ και 17 χρόνια.

Με αφορμή τις νέες σημαντικές διακρίσει, ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «με βασικό μας επίκεντρο τον ίδιο τον καταναλωτή, οι 500 πτηνοτρόφοι που αποτελούμε τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων Η ΠΙΝΔΟΣ, έχουμε δεσμευτεί απέναντί του να παράγουμε προϊόντα απαράμιλλης διατροφικής αξίας και ποιότητας και να αναπτύσσουμε συνεχώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του».

Σημείωσε επίσης ότι οι διακρίσεις «είναι η αναγνώριση αυτής μας της προσήλωσης που έχει επιτευχθεί μέσα από συνεχείς επενδύσεις, αλλά και της συνεχούς προσπάθειάς μας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με κέντρο την περιφέρεια».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3