Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Πίνδος» των διακρίσεων

Εικόνα του άρθρου Η «Πίνδος» των διακρίσεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2018, 13:45
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ανακοίνωσή του, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος» κάνει έναν απολογισμό σε επίπεδο διακρίσεων για το έτος 2017, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο συνεταιρισμός την προηγούμενη χρονιά είχε ένα  μερίδιο αγοράς 30%.

«Το 2017 ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ‘Πίνδος’. Οι διακρίσεις και τα βραβεία που αποσπάσαμε σε μερικές από τις σημαντικότερες διοργανώσεις-θεσμούς της χώρας είναι εξόχως τιμητικές και ταυτόχρονα αποτελούν μια μεγάλη επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι περισσότεροι από 500 παραγωγοί-πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού, αλλά και οι περίπου 1.000 εργαζόμενοί μας» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Ανδρέας Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου, αφού αφιερώνει τα βραβεία «στους ανθρώπους μας, στη μεγάλη μας οικογένεια» όπως σημειώνει, επισημαίνει ότι ο στόχος για το 2018 είναι η ισχυροποίηση της θέσης του συνεταιρισμού στην αγορά όπως και «να αφήσουμε ακόμη πιο βαθύ το αποτύπωμα της ‘Πίνδος’  στην οικονομία, την περιφερειακή ανάπτυξη και κυρίως στην κοινωνία».  

Όσον αφορά λοιπόν τις διακρίσεις, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής διαχείρισης, ο συνεταιρισμός «Πίνδος» αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των βραβείων Waste & Recycling Awards 2017, στις κατηγορίες «Food Waste» και «Resource Recovery-Waste to energy», αποσπώντας επιπλέον δύο επαίνους στις κατηγορίες «Sustainable Business» και «Circular Economy & Symbiosis Network». 

Το 2017 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε την κυκλοφορία νέων, καινοτόμων προϊόντων. Στο 17ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, η «Πίνδος» τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος στην κατηγορία «πτηνοτροφικά προϊόντα» και πιο συγκεκριμένα για τα προϊόντα «χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου», «παραδοσιακή γιαννιώτικη κοτόπιτα», «ρολό κοτόπουλο» και «κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής». Παράλληλα, συμμετείχε στα βραβεία «Made in Greece» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής, αποσπώντας δύο διακρίσεις στις κατηγορίες «επιχειρηματική αριστεία» και «αγροτική αριστεία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back